CEV School Volleyball

Logo for white background

OZS in VBO še nadgradila sodelovanje

Pri generalnem sponzorju projekta CEV School Volleyball - Rasti z odbojko, Premium zobna ščetka VBO, so se odločili, da nadgradijo sodelovanje z OZS in še dodatno podprejo razvoj slovenske odbojke. V projekt se je kot ambasador vključil tudi reprezentant Rok Možič.

Odbojkarska zveza Slovenije in sponzor Premium zobna ščetka VBO sta sredi oktobra sklenila sodelovanje pri projektu CEV School Volleyball – Rasti z odbojko, ki poteka pod okriljem Evropske odbojkarske konfederacije (CEV) in ki ga OZS s pomočjo 46 slovenskih odbojkarskih društev izvaja od leta 2018. V okviru projekta, v katerem sodeluje 150 osnovnih šol, OZS skrbi za razvoj in promocijo odbojke med otroki in mladimi, nudi dodatno izobraževanje odbojkarskim trenerjem in organizira množične dogodke.

Pri sponzorju Premium zobna ščetka VBO so se zdaj odločili, da še dodatno podprejo slovensko odbojko in za njen razvoj namenijo 2 evra od vsakega v Sloveniji prodanega artikla Premium zobna ščetka VBO – 6pack by ROK MOŽIČ. Slovenski reprezentant Rok Možič je namreč postal ambasador projekta VBO (Premium zobna ščetka) CEV School Volleyball – Rasti z odbojko in popolnim nasmehom.

“Projekt CEV School Volleyball – Rasti z odbojko smo pri OZS skozi leta skrbno razvijali in ga skušali v čim večji meri razširiti po Sloveniji. Menim, da nam je to zelo lepo uspelo in da je paleta aktivnosti, ki smo jih doslej izvajali, precej široka. A želeli smo storiti še več in že sama sklenitev generalnega sponzorstva je bila velik korak naprej. Izjemno smo veseli, da so se pri VBO (Premium zobna ščetka) odločili, da zdaj še dodatno podprejo razvoj slovenske odbojke in da se je v projekt vključil tudi Rok Možič. Prepričan sem, da bo odziv izjemno pozitiven. Ne samo pri nas, ampak tudi v tujini” je dejal generalni sekretar OZS, Gregor Humerca.

“Rok Možič in VBO imata veliko skupnega. Oba prihajata iz Maribora in oba sta zaradi svoje odličnosti prodrla v svetovni vrh. Tako nam je bila povezava z Rokom nekaj najbolj naravnega. Ob tem gre pri Premium zobni ščetki VBO za pripomoček, pomemben za zdravje in za popoln nasmeh. Vse to simbolizira naš Rok in nanj smo resnično ponosni. S tem, ko smo izdelali čisto posebno različico Premium zobne ščetke VBO by Rok Možič, smo obenem omogočili nov način podpore vsem oboževalcem. Izkupiček od prodaje teh ščetk bo namreč namenjen tako Roku, kot tudi Odbojkarski zvezi Slovenije,” pa je povedal Marko Kaloh iz podjetja Ustna higiena VBO.

Slovenski reprezentant Rok Možič je dodal: “Ko so me pri OZS in VBO (Premium zobna ščetka) povabili k sodelovanju, sem z veseljem sprejel vlogo ambasadorja. Zavedam se, kako zelo je pomembno, da odbojko še bolj približamo otrokom in mladim. Potrudil se bom, da bom v čim večji meri pripomogel k nadaljnjemu razvoju odbojke pri nas in se že veselim novih izzivov, ki jih projekt prinaša.”

Na sodelovanje OZS, generalnega sponzorja Premium zobna ščetka VBO in Roka Možiča so se pozitivno odzvali tako slovenski odbojkarski klubi kot tudi Evropska odbojkarska zveza (CEV).

Zobne ščetke VBO by Rok Možič označene z nalepko “Podpiramo slovensko odbojko – OZS” bodo za zdaj na voljo v spletni trgovini ter na odbojkarskih dogodkih v okviru OZS.